Sponsoring

Maak kennis met onze topsporters!

Veiligesportvloer.nl streeft altijd naar het halen van een topprestatie op zowel op sportief als zakelijk gebied. Maar wij geloven ook in het ontwikkelen van talent. Daarom steunt Veiligesportvloer.nl atleten en sporters die een bijzonder verhaal te vertellen hebben en wij brengen deze dan ook graag over aan andere sportliefhebbers.

Hieronder leest u de verhalen van onze talenten: Niels en Kelly.

 
Niels Vink
 Niels Vink

 Het volgende talent dat Veiligesportvloer.nl ondersteunt, is Niels Vink, beter bekend als "Niels on Wheels". Niels   is een geweldige rolstoeltenniser uit Helmond en heeft zich net als Kimberly gekwalificeerd voor de Paralympics   in Tokyo! Als gevolg van een bacteriële infectie (meningokokken sepsis) in zijn eerste levensjaar moest Niels   een lange strijd voeren. Die won hij, maar hij verloor wel zijn beide benen en verschillende vingerkootjes. Na   zijn bezoek aan de Paralympics in Londen wist Niels het zeker: hij wilde ook ooit voor Nederland uitkomen op   zo'n groot toernooi. En dat is gelukt, want negen jaar later gaat zijn droom uitkomen. Houd aankomende zomer   Niels goed in de gaten, want hij gaat zeker vlammen in Tokyo!!!

 Wij wensen Niels enorm veel succes!

Niels Vink FacebookNiels Vink Instagram
Kelly van Buiten

De derde topsporter die Veiligesportvloer.nl ondersteunt, is Kelly van Buiten uit Wageningen. Kelly is een fantastisch Nederlands badminton talent. In haar leeftijdscategorie behoort ze tot de absolute top van Nederland. Momenteel timmert de rechtshandige Kelly zowel nationaal als internationaal hard aan de weg! Dit jaar heeft ze in Polen, Portugal en Spanje deelgenomen aan toernooien. De Olympische Spelen van 2024 in Parijs is haar grote doel. Wij zijn trots op Kelly en volgen haar op de voet!

Kelly van Buiten FacebookKelly van Buiten Twitter
Kelly van Buiten

Benieuwd welke topprestaties wijzelf leveren? Volg ons dan op social media via de onderstaande buttons!