Samenwerkingsovereenkomst met Sika
Samenwerkingsovereenkomst met Sika

Specialisatie vraagt om samenwerking
Sika Nederland B.V. en Veiligesportvloer.nl B.V. tekenen samenwerkingsovereenkomst

Remo van der Wilt, general manager van Sika Nederland B.V. en eigenaar André van Gerwen van Veiligesportvloer.nl B.V., hebben op woensdag 1 februari jl. hun handtekening gezet als bevestiging van hun samenwerking. Deze samenwerking houdt in dat Veiligesportvloer.nl een bevoegde servicepartner is van Sika. Terwijl Sika officieel gebruik gaat maken van het softwareprogramma Sportvloermanager365. 

Hiermee vergroten beide bedrijven hun kennis, kunde en ervaring om de sportvloer tot op het hoogste niveau te laten presteren. Een duurzame, levensduurbestendige en veilige sportvloer is het gezamenlijke doel.

Kwaliteit leveren vereist goed onderhoud en nazorg

Met inspectie, keuring, toegepast advies en speciale reiniging garanderen beide partijen hun klanten, dat veiligheid van de sportvloer beheersbaar en betaalbaar is en de levensduur ten goede komt.

Bij verschillende activiteiten overlapt het werk van beide organisaties elkaar, bijvoorbeeld bij inspecties en keuringen. Veiligesportvloer.nl gaat een deel van de inspecties van Sika overnemen om die als onafhankelijke partij te beoordelen. Veiligesportvloer.nl inspecteert en keurt geheel autonoom sportvloeren van elk merk, soort en uitvoering. De resultaten worden objectief in een rapportage verwerkt.

Inzicht bieden met data uit Sportvloermanager365

Sika Nederland B.V. gaat voor het opstellen van haar rapportages en het opbouwen van data over haar sportvloeren, gebruik maken van het softwarepakket Sportvloermanager365. De inzichten uit Sportvloermanager365 maakt het eenvoudiger om de staat van de vloer te bewaken en noodzakelijke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden sneller uit te voeren. Het is ook zeer geschikt voor het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan. Sika gaat voor klanten van Veiligesportvloer.nl de reparatiewerkzaamheden opvolgen.

Tegelijkertijd willen beide bedrijven nog betere data verzamelen om de levensduur van de sportvloer te bewaken, te verlengen en bij te dragen aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Samen bieden ze op een vakkundige werkwijze hun klanten beter inzicht in de prestatie van de sportvloer en verstrekken ze een professioneel onderhoudsplan voor jarenlang veilig sport en spelplezier. Een uitbreiding van de kennisbank, geheel ten dienste van de klant, geeft straks nog uitgebreider antwoord op elke vraag over de sportvloer.


TERUG