Strepen op de sportvloer

Zwarte strepen op de sportvloer, scuffs

Schoenzolen, rolschaatsen, sport- en spelmateriaal, fiets- of rolstoelbanden zijn veelal de veroorzakers van zwarte strepen of scuffs. De sportvloer krijgt hiermee al gauw een vieze en onverzorgde uitstraling. Trouwens, wist u dat bij warm weer vanuit het plafond bitumen op de vloer kan druppen? Ook dit geeft lelijke zwarte plekken en strepen. Met water en zeep zijn zwarte strepen en scuffs meestal niet weg te krijgen.

Voor het verwijderen van zwarte strepen veroorzaakt door rubber adviseren wij het reinigingsmiddel P2 gecombineerd met een melaminepad. 

Meer informatie over reinigingsmiddelen vindt u op onze websitepagina: het gebruik van reinigingsmiddelen op sportvloeren.

Heeft u zwarte vegen en vervuiling afkomstig van bitumen of andere kleefstoffen waar u geen raad mee weet? We bekijken samen met u het probleem om tot een juiste oplossing te komen. 

Om vervuiling van uw sportvloer te beperken, raden wij zwarte zolen of rolschaatsen met zachte rubber wielen af. Daarnaast adviseren we om bij de entree gebruik te maken van fatsoenlijke grote matten om het vuil op te vangen. Zo bent u minder tijd kwijt met schoonmaken en het verlengt de levensduur van de sportvloer.
Hoe verwijdert u strepen op de sportvloer afkomstig van hockeysticks?
Strepen op een vloer worden veelal veroorzaakt door indoorhockey. Tijdens een wedstrijd of training verookzaakt bijna elke hockeystick strepen. Dit komt door het materiaal en de hardheid van het slagdeel van de hockeystick. Intapen van het slagdeel zorgt voor iets minder duidelijke strepen, maar het gebruik van hockeysticks indoor blijft zorgen voor strepen op de sportvloer.

Veiligesportvloer.nl maakt uw sportvloer weer als nieuw met een revitalisatie!

Wij komen graag een keer bij u langs om een proefstuk te zetten en u te overtuigen van onze krachtige middelen. Geef een sportvloer een nieuwe boost door onze revitalisatie. Wij verwijderen zwarte strepen, maar ook bloed zweet en tranen, zodat de vloer weer als nieuw oogt, maar ook fijner speelt voor de sporter. Dit resulteert in bijvoorbeeld minder blessures en klachten, vergroot het spelplezier en geeft de sportvloer een langere levensduur.

Onze specialisten helpen u graag verder! Neem contact met ons op.
Bel:   +31 (0) 88 170 06 16
Mail:  info@veiligesportvloer.nl
sportvloer strepen