Terugblik Inspiratietour Veiligesportvloer.nl
Terugblik Inspiratietour Veiligesportvloer.nl

Onder de rook van de slimste vierkante kilometer


Tijdens de eerste inspiratietour zijn we op15 februari een dag lang op pad geweest met de spelersbus van PSV en 35 enthousiaste klanten.

Onze tour begon bij het Evoluon, de iconische koepel voor techniek en wetenschap. Hier heeft Roland de Korte van Cleanfix een demonstratie gegeven van de nieuwste autonome reinigingsrobot voor de sportvloer. Met recht een ROBOT, omdat deze zelfstandig oplaadt, zijn water tapt en afvoert.

Daarna waren we te gast bij de Hertgang waar de jeugdopleiding van PSV is gevestigd. Jorick Hendriksen heeft ons verrast met zijn uitleg over het Athletic Skills Model. Een vernieuwende kijk op beweging voor de jeugd, oudere generatie en verenigingen.

In het Stedelijk College hebben we van Ruud Jansen en Sandra Swinkels geleerd over de verbinding tussen zaal- en veldvoetbal. De innovatieve toepassingen in deze sportzaal leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Hier wordt getoond hoe binnen en buiten voetballen in elkaar overvloeien.

We zijn geëindigd bij David Lloyd om te luisteren naar het indrukwekkende verhaal van paralympiër - rolstoeltennisser Niels Vink over zijn weg naar olympisch goud.

Een dag vol inspirerende sprekers, nieuwe innovaties en netwerken met collega’s uit de branche.

Door het overweldigende enthousiasme en de vele aanmeldingen organiseren we een extra Inspiratietour op 29 maart. Meld je hier aan voor de 2e Inspiratietour.

    


TERUG