UV-C licht in de sport

Een drukke kleedkamer, gezelligheid in de kantine, een volle aula tijdens de pauze of een slecht geventileerd klaslokaal. Anno 2021 denkt u wel twee keer na voor u zich hierin gaat begeven...

Wie is Signify?

Wellicht kent u Signify al. Voortgekomen uit moederbedrijf Phillips zijn zij al jaren een voorloper in de ontwikkeling van o.a. UV-C licht toepassingen. UV-C licht is een bewezen doeltreffende manier om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren en zo omgevingen veiliger en gezonder te maken. Nu, maar ook ná Covid-19. 
signify

 

Waarom zijn Signify en Veiligesportvloer een goede match?

Zie hier de natuurlijke link tussen Veiligesportvloer en Signify. We streven als bedrijf beide hetzelfde doel na. Een veilige en gezonde 'sport' omgeving creëren. Waar voor ons de reis naar een veilige sportomgeving begon met de inspecties en revitalisaties van sportvloeren, zijn wij als bedrijf de afgelopen jaren veel verder gegroeid. Wij zijn uiteraard enorm trots op de erkenning van een grote speler als Signify en dat we hiermee als partner de gehele 'sport' markt mogen gaan benaderen.

Waarom UV-C verlichting belangrijk is

Er wordt niet alleen buiten maar ook op nagenoeg alle  onderwijsinstanties gesport. Om deze reden willen wij u inspireren op het gebied van UV-C verlichting in sportaccommodaties én het onderwijs. UV-C licht desinfecteert de lucht en schakelt virussen en bacteriën binnen 6 seconden uit. Het biedt extra bescherming voor sporters, personeel, leerkrachten en scholieren en dat is het allerbelangrijkste! De innovatieve UV-C producten van wereldspeler Signify zijn nu toepasbaar in de sport en het onderwijs.