Inspiratietour 2024
Inspiratietour 2024

Terugblik Inspiratietour

Op 4 juni 2024 vond de tweede editie van de Veiligesportvloer.nl inspiratietour plaats. Dit keer reisden we met onze klanten af naar Amsterdam. We verzamelden bij het Olympisch Stadion Amsterdam, waar we na een hartelijk ontvangst en rondleiding de rijke geschiedenis en moderne faciliteiten bewonderden. Al 96 jaar vinden hier bijzondere evenementen plaats. 

We vervolgden te voet naar de Sporthallen Zuid en maakten kennis met de hout-look pu-sportvloer en de Robinson houten vloer. Hier kregen we uitleg over het beheer van de topsporthallen en G-sport, door topsportster Tessel van Dongen. Ze maakte ons duidelijk hoe belangrijk G-sport is voor de samenleving. Het helpt mensen met een beperking om actief en gezond te blijven en zorgt voor verbinding. We werden zelfs uitgedaagd om een potje Boccia te spelen.

Na de presentatie van Sander van der Holst van KIWA ISA volgde een heerlijke lunch bij Amsterdam Football Club.

Bij de Hogeschool van Amsterdam zagen we ASM-, zwevende en houten sportvloeren en technologieën voor onderhoud, inclusief revitalisatie met machines en robots van Cleanfix. Vervolgens bezochten we het Sportcentrum Ookmeer, waar de veelzijdige topsporthal met een pu-vloer, turnfaciliteiten en een kleine indoor tartanbaan indruk maakte. Onze laatste stop was Sportpark Elzenhagen met een innovatieve LED-vloer.

Na een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten keerden we huiswaarts. Deze tour was voor ons opnieuw een onvergetelijke dag vol sport en innovatie. We bedanken onze relaties voor het mogelijk maken van deze dag en kijken uit naar de volgende tour!


  

  

 


TERUG