Een Mijlpaal in Sportvloer Veiligheid
Een Mijlpaal in Sportvloer Veiligheid

KIWA ISA Sport Keurmerk Binnensportvloeren

Een Mijlpaal in Sportvloer Veiligheid - Sika-Pulastic en Veiligesportvloer.nl behalen primeur met KIWA ISA Sport Keurmerk voor Binnensportvloeren.

Vorig jaar is Veiligesportvloer.nl een samenwerking aangegaan met Sika-Pulastic - leverancier van hoogwaardige binnensportvloeren en benoemd tot Sika Approved Inspector. Als onafhankelijke partner nemen wij de verantwoordelijkheid voor de inspectie van Sika sportvloeren, met als doel de duurzaamheid te waarborgen en te verlengen.

Omdat het gehele inspectie- en onderhoudsproces deel uitmaakt van het kwaliteitskeurmerk Kiwa ISA Sport, zijn medewerkers van Veiligesportvloer.nl, Nijha b.v. en Pulastic sports flooring onlangs door KIWA geauditeerd. Sika Nederland heeft de welverdiende erkenning van Kiwa ISA Sport gekregen met het eerste Keurmerk Binnensportvloeren.

Veiligesportvloer.nl is trots om inspecties en revitalisaties te mogen uitvoeren voor Pulastic sportvloeren. Een prachtige driehoeksverhouding waarbij onafhankelijk, expertise en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Voor betrouwbare onafhankelijke sportvloerinspectie, -advies en -onderhoud bent u bij Veiligesportvloer.nl aan het juiste adres.


Meer weten over sportvloerinspecties, sportvloeronderhoud of de staat van uw sportvloer? Bel met onze adviseurs.

☎️ +31 (0) 88 170 0616
 info@veiligesportvloer.nl
 www.veiligesportvloer.nl

 


TERUG