Eco-revitalisaties kunstgras voetbalvelden
Eco-revitalisaties kunstgras voetbalvelden

Eco-revitalisaties kunstgras voetbalvelden

In maart starten wij onze tour en willen wij graag ook uw kunstgras voetbalveld op een zeer milieuvriendelijke manier revitaliseren. 

Met de eco-revitalisatie van Veiligsportveld.nl tillen wij de term ‘veilig sporten’ naar een ongekend niveau. De kunstgrasvoetbalvelden krijgen met een aangepaste waterdruk een intensieve dieptereiniging, waardoor de sporttechnische eigenschappen verbeteren en de levensduur van de mat wordt verlengd. En dat allemaal op een milieuvriendelijke manier. Microplastics, zware metalen en overige ongewenste vervuiling worden namelijk voor het grootste gedeelte (99,996%!) uit het afvalwater gefilterd. Een revolutionaire onderhoudsmethode die zich in Duitsland, Frankrijk en Zweden al heeft bewezen, zelfs in regenachtige omstandigheden! Deze methode is uiterst geschikt voor velden die zes jaar of ouder zijn.

Wilt u ook dat de levensduur van uw kunstgras voetbalveld verlengd wordt en dat er altijd veilig op gesport kan worden? Neem dan contact met ons op om een datum in te plannen in de periode van 19 oktober t/m 6 november. 

Meer informatie kunt u vinden in onze folder en het artikel op onze website.

Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen?
Martijn Bakker helpt u graag verder.
Telefoon: 06-21628502
E-Mail: m.bakker@veiligsportveld.nl

 


TERUG