10 jarig bestaan | Veiligesportvloer.nl
10 jarig bestaan | Veiligesportvloer.nl

Een decennium VeiligeSportvloer.nl

Veiligesportvloer.nl viert haar 10-jarig bestaan onder leiding van eigenaar Andre van Gerwen. Hij heeft zich toegelegd op het veilig maken van gladde en slecht onderhouden sportvloeren.

Tien jaar geleden zei een zeer gewa
ardeerde collega tegen André: "Van proberen kun je leren."

Na een cursus over chemie mocht hij een proefstuk zetten op een te gladde sportvloer. Niemand had hier een oplossing voor. Deze onveilige sportvloer van slechts zeven jaar oud stond op het punt om vervangen te worden. André kreeg de vrije hand en ging helemaal los met chemie, apparatuur, verschillende pads en kracht op de sportvloer. Met een achtergrond in de schoonmaakbranche, ontwikkelde hij een speciaal proces voor de sportvloer: de REVITALISATIE.

De revitalisatie gaat verder dan een reguliere schoonmaakbeurt en maakt echt het verschil. Dit proces verwijdert de vervuilde laag en herstelt de oorspronkelijke glans en stroefheid van de sportvloer. Het verhoogt de veiligheid en verlengt de levensduur van de sportvloer. Blessures bij zaalsporters verminderen, wat een grote bijdrage levert aan de sportgemeenschap.

Met tien jaar kennis en ervaring heeft VeiligeSportvloer.nl goede bekendheid opgebouwd onder sporthalbeheerders en gemeenten in Nederland en België.
En nu staat er een fantastisch team van acht specialisten die zich dagelijks inzetten voor een veilige sportvloer. 


TERUG