• sportvloer desinfectie
Desinfecteren

Desinfecteren van sportaccommodaties

Veiligesportvloer.nl kan ook sportaccomodaties desinfecteren. Denk hierbij aan het volledig desinfecteren van sporttoestellen en de inrichting van de gymzaal of sportaccomodatie. Ons team van specialisten met speciale apparatuur en desinfectantia zorgen dat uw sportvloer en toestellen gedesinfecteerd zijn. Uw leerlingen of sporters kunnen zo direct weer veilig gebruikmaken van de sportvloer.

  1. Sporthallen en gymzalen zijn een broeinest van bacteriën en virussen. Bloed, zweet, tranen en huidvetten verzadigen de sportvloer, advies dus om deze laten revitaliseren en desinfecteren!
  2. Wij adviseren u daarbij ook alle gymtoestellen en andere contactpunten zoals klinken te laten desinfecteren!
  3. Denk er ook aan om alle hesjes, lintjes en andere sportkleding of hulpstukken regelmatig te wassen op hoge temperatuur!

Wij hanteren deze coronaperiode eenduidige projectprijzen gebaseerd op de grootte van uw sportaccommodaties. Voor vrijblijvende offertes kunt u contact opnemen.

Het desinfectie team

Bekijk hier een video van het team dat bezig is met het desinfecteren van een gymzaal, sporttoestellen en matten.

Desinfectiemiddel

Wij verkopen PANOX desinfectiemiddel. Geschikt voor het desinfecteren van alle waterbestendige oppervlakken, apparatuur en leidingsystemen. Op basis van waterstofperoxide en perazijnzuur. Bekijk in de webshop