Inspiratietour 2024

Inspiratietour 2024

Veiligesportvloer.nl organiseert weer een inspiratietour! Op dinsdag 4 juni nemen wij u graag mee naar verschillende locaties. We laten u kennis maken met innovaties en voor extra inspiratie komen gedurende de dag bijzondere sprekers aan het woord.

Vorig jaar organiseerde we de Inspiratietour in Eindhoven. Dit jaar gaan we naar Amsterdam. We bezoeken verschillende soorten sportvloeren. Zoals de “standaard” pu-sportvloer met een houtlook en ook de eerste glazen sportvloer van Nederland! We werpen een blik in het Olympisch Stadion met tartan atletiekbaan, het Topsportcentrum Ookmeer met indoor atletiekfaciliteiten en gaan langs bij de Sportcampus van de Hogeschool van Amsterdam. Hier horen en zien we meer over het goed onderhouden van sportvloeren.

Dit evenement is voor alle klanten van Veiligesportvloer.nl die zich bezighouden met het beheren en faciliteren van sporthallen en -vloeren, zoals gemeenten, onderwijsinstellingen, aannemers en projectontwikkelaars. Er worden geen kosten in rekening gebracht.

Veiligesportvloer.nl zorgt voor het vervoer tussen de verschillende locaties zoals Sporthallen Zuid, Olympisch Stadion en Sportpark Elzenhagen.


Bij veel belangstelling gaan wij ons best doen om een tweede dag te organiseren.


Wij zorgen voor vervoer. Komt u met de trein dan ontvangen we u op station Amsterdam Zuid, komt u met eigen vervoer dan ontvangen we u in het Olympisch stadion. Na uw inschrijving ontvangt u alle informatie over het programma.

 


Inschrijfformulier


Abgeschickt.
Vielen Dank für Ihre Anmeldung. Wir senden Ihnen eine E-Mail zur Bestätigung Ihrer Anmeldung.
Vielen Dank für Ihre Anmeldung. Wir senden Ihnen eine E-Mail zur Bestätigung Ihrer Anmeldung.
Es ist ein Fehler aufgetreten. Setzen Sie sich bitte telefonisch mit uns in Verbindung.